063/7794 130

(broj je dostupan putem Vibera i WhatsAppa)

Rolo zavese dan - noć, poznatije kao zebra zavese su sa dve naizmenične trake od kojih je jedna u boji, a druga providna. Upravo zbog ovakvog izgleda, koji podseća na zebrine šare, dobila je naziv zebra zavesa. 

Ova vrsta zavesa je jedna od najtraženijih, najelegantnijih i najprodavanijih na našem tržištu. Lepo se uklapa u različite stilove, a dobra je i u kombinaciji sa drugim zavesama.

Učinite vaš dom ili poslovni prostor modernim ugradnjom zebra zavesa i obezbedite optimalnu svetlost u vašem domu po veoma povoljnim cenama.


Pozovite nas BeoPvc


zebra zavese

Mehanizam i upotreba zebra zavesa

Zebra zavesa ima dvostruko platno i teg između njih. Povlačenjem lančića možete potpuno zatamniti prostor ili namestiti tako da naizmenicno jedno polje bude skroz providno, a drugo zatamnjeno. Platno može biti u boji koju odaberete.

Zebra zavese se mogu kačiti direktno na krilo, odnosno na staklenu površinu prozora, a mogu se ugraditi i na plafon.

zebra zavesa


Ugradnja zebra zavesa na Beogradu na vodi


Beocentar PVC se istakao po kvalitetu izrade i ugradnji zebra zavesa što je rezultiralo ukazivanjem poverenja i angažovanjem na projektu "Beograd na vodi" , gde smo ugradili veliki broj zebra zavesa različitih dezena i dimenzija u najmodernijim  stanovima.


Zebra zavese Beograd na vodi Beocentar PVC
Zebra zavese Beograd na vodi Beocentar PVC 1
Zebra zavese Beograd na vodi Beocentar PVC 2


Zebra zaveeBeograd na vodi 1
Ugradnja zebra zavesa na Beograd Na vodi 5


Zebra zavese Beocentar PVC


Beocentar PVC zebra zavese
Zebra zavese cena

Cena zebra zavese zavisi od izbora mehanizma i vrste platna. Pozovite nas na broj telefona 063/7794 130 i zakažite merenje već danas!

Zavese dan noć

Ukoliko želite da vaš poslovni prostor ili dom izgleda prefinjeno i jedinstveno zavese dan noć su pravi izbor za vas. Obezbedite vašem domu eleganciju kakvu zaslužuje.