063/7794 130

(broj je dostupan putem Vibera i WhatsAppa)

Ugradnja PVC stolarije - InfografikVaša stolarija odavno ne dihtuje dobro, trošite više energije kako biste zagrejali ili rahladili svoj dom, a buka koja dolazi spolja je postala nepodnošljiva. Za njeno održavanje je potrebno izdvojiti previše vremena i novca, a nećete previše dobiti time. Ili jednostavno želite da osvežite prostor u kome živite.

Rešenje je ugradnja nove PVC stolarije. Sa novim PVC prozorima i vratima vaš dom će imati dobru toplotnu i zvučnu izolaciju, enterijer i eksterijer će izgledati lepše, a vi ćete u buduće trošiti manje vremena i novca na održavanje stolarije.

U mogućnosti smo da vam ponudimo kvalitetnu PVC stolariju, a zahvaljujući višegodišnjem iskustvu garantujemo vam i profesionalnu i brzu montažu. Garancija na okove i profile je 5 godina, a na stakla 2 godine.

PVC prozori će i estetski poboljšati izgled vaše kuće, stana ili poslovnog prostora. Ugradnjom stolarije osvežićete i enterijer i eksterijer. Pored standardne bele boje, koja se najčešće i ugrađuje, kod nas možete izabrati i u nekoj drugoj boji, pre svega drvo dekor.

Šta dobijate ugradnjom PVC stolarije?

Glavne prednosti su:

 • dobra toplotna izolazija
 • dobra zvučna izolacija
 • odličan odnos cene i kvaliteta
 • lako održavanje
 • trajnost

Toplotna izolacija - energetska efikasnost

Ugradnjom PVC prozora moguće je uštedeti veliku količinu energije, kako tokom zimskog, tako i tokom letnjeg perioda. PVC stolarija smanjuje dejstvo spoljašnje temerature, pa je samim tim lakše postići i održavati željenu temperaturu u prostoriji. Znamo da ušteda energije znači i ušteda novca. U pogledu toplotne izolacije efikasnija i od drvene i od aluminijumske stolarije.

Više je faktora koji utiču na stepen energetske efikasnosti PVC stolarije. Pre svega, to su kvalitet okvira, vrsta i kvalitet stakala i kvalitet ugradnje. Veći broj komora u samim profilima, kao i više slojeva stakla garantuju veću efikasnost.

Zvučna izolacija

Dokazano je da buka negativno utiče na zdravlje ljudi, oštećuje sluh, narušava mentalno zdravlje, pojačava nervozu. Zbog svojih izolacionih sposobnosti, efikasno smanjuje nivo buke u vašem domu. Jedna od prvih stvari koje ćete primetiti nakon ugradnje PVC prozora je upravo činjenica da mnogo manje zvukova iz spoljašnje sredine dopire unutra i sigurni smo da će vam prijati.

PVC stolarija - odnos cene i kvaliteta

Velika prednost PVC stolarije je odnos cene i kvaliteta. Najčešće jeftinija od drvene stolarije i aluminijumske, a omogućava i uštedu novca na duže staze zahvaljujući benefitima koje donosi  - ušteda energije, minimalno održavanje i dug vek trajanja.

Održavanje PVC stolarije

Odžavanje PVC stolarije je veoma jednostavno. Povremeno brisanje vodom i deterdžentom je sve što je potrebno. Kako su PVC profili otporni na vremenske uslove, nema potrebe za nekim ozbiljnijim postupcima prilikom održavanja.

Trajanje

Kvalitetna PVC stolarija otporna je na sve vremenske uslove. Visoke ili niske temperature, vetar, kiša, nečistoće u vazduhu malo ili nimalo utiču na PVC prozore. Ne gubi svoja svojstva tokom godina, nije podložna truljenju, koroziji, gubljenju boje... Otporna je i na UV zračenja. Zbog svih navedenih svojstava može trajati i nekoliko decenija.


Kredit za zamenu stolarije


Beopvc, u saradnji sa Halk bankom svojim klijentima daje mogućnost kupovine i ugradnje stolarije putem kredita, sa rokom otplate do 7 godina. Dovoljno je da podneste zahtev za krediti sa valutnom klauzulom za ENERGETSKU EFIKASNOST u nekoj od ekspozitura Halk Banke i možete dobiti novu stolariju koju možete otplaćivati mesečno. Više o kreditu za kupovinu i ugradnju stolarije pogledajte na OVDE.
Pozovite nas BeoPvc

Informišite se i zakažite besplatan dolazak za uzimanje mera

PVC stolarija cene

Cena PVC prozora i vrata zavisi od nekoliko faktora, pre svega od vrste profila i stakala, a određuje se cena po m2. Besplatno ćemo doći kod vas i uzeti mere, na osnovu kojih formiramo ukupnu cenu za vas.

Trokal 

Trokal je vodeći nemački proizvođač profila od PVC-a. Skoro 60 godina unazad proizvodjač je inspirisan inovativnim prozorima koji zadovoljavaju potrebe tržišta. Glavni dobavljač profila sada nudi širok spektar proizvoda i postavlja nove standarde u zaštiti životne sredine.

Trocal je jedan od tri brenda korporacije Profine i jedan je od retkih brendova koji je proizvodnju svog PVC profila zadrzao u Nemačkoj. 

Trokal PVC prozore u tri serije i to u gabaritima:

 • 70 mm petokomorni profil
 • 76 mm petokomorni profil
 • 88 mm sedmokomorni profil

Za serije PVC prozora od 70mm i 76mm mogu se koristiti dvoslojni i troslojni staklopaketi, a za 88mm iskljucivo troslojni staklopaket. 

Staklo je jedan od najbitnijih faktora za zvučnu i toplotnu izolaciju vaših prozora ili vrata iz prostog razloga sto 80-90% površine prozora ili vrata čini staklena površina ili staklopaket. Standardni staklopaket današnjih prozora je sa staklom punjenim gasom Argonom, takozvanim niskoemisionim staklom koje ima od 40-60% bolju termoizolaciju od obicnog Flot stakla ili standardnog belog.

Trocal 70mm


Pvc Stolarija Trocal 70mm
Pvc Stolarija Trocal 70mm 1


Karakteristike:
- 5 komora
- širina PVC profila 70mm
- izolaciona vrednost profila UW =1.3w/m2k
- dve dihtung gume
- podrzava staklo u debljini do 40mm
- dostupne boje: bela, drvo dekor (imitacija drveta), zlatni hrast, orah, tamni hrast
- smanjenje šuma do 44DB
- okov Winkhaus PRO Pilot (srednja klasa) i ACTIV Pilot( visoka klasa)

Trocal 76mm                              


Pvc Stolarija Trocal 76mm 1
Pvc Stolarija Trocal 76mm 1
Karakteristike:
- 5 komora
- širina PVC profila 76mm
- izolaciona vrednost profila  UW=1.2w/m2k
- jednostrano foliranje (mogućnost da jedna strana prozora bude bela a druga u drvo dekoru)
- podržava dvoslojni staklopaket od 24mm i troslojni staklopaket od 36mm
- okov ACTIV Pilot (visoka klasa)
- dostupne boje: bela, drvo dekor (imitacija drveta) zlatni hrast, tamni hrast, orah, antracic, mahagon, siva, planinski bor


Trocal 88 new passive house


PVC trocal stolarija passive house BeoPvc
PVC trocal stolarija passive house BeoPvc 1Karakteristike:
- 7 komora
- 3 dihtung gume
- dubina ugradnje 88mm (jedan od najmasivnijih i najboljih nemačkih profila u ponudi), koristi se i za pasivne kuće

- okov ACTIV Pilot(visoka klasa)
- dostupne boje: bela, drvo dekor (imitacija drveta), zlatni hrast, tamni hrast, orah, antracit, mahagon, siva, planinski bor
- jednostrano foliranje (jedna strana prozora moze biti bela, a druga u drvo dekoru)
- moderan dizajn, besprekorne dimenzije, idealna zvučna i toplotna izolacija

Pvc stolarija Trocal 88 mm
Pvc stolarija Trocal 88 mm
Pvc stolarija Trocal 88 mm


Pvc stolarija Trocal 88 mm
Pvc stolarija Trocal 88 mm
 PVC stolarija VEKA - klasa A, najbolje Nemačko!


PVC stolarija VEKA 2
PVC stolarija VEKA 1


PVCstolarija VEKA je trenutno jedina klase A od svih nemačkih profila.

Zadržala je 3mm debljinu zida profila,dok su svi ostali nemački proizvodjaci profila prešli na drugi sistem 2.6 mm.

Koristimo za naše prozore VEKA sem nemačkog profila i nemački ROTO okov,kao i orginalni nemački čelik debljine 1.6mm.

Ako bi pravili poredjenje sa drugim nemačkim PVC profilima mozemo reći da je VEKA stvar prestiza ili ti nemačko DIE BESTE!


Prozore VEKA radimo u 2 serije profila u po dve verzije:

 • 70mm 

 • 82mm

PVC profili Veka
PVC profili Veka 2


U nastavku mozete procitati karakteristike navedenih PVC profila.


VEKA 70 EFFECTLINE


veka-70-effectline.png

1 - Peto–komorni profil sa osnovnom dubinom ugradnje od 70 mm
2 - Zastakljivanje u standarnoj varijanti usklađeno za dvostruko termo-staklo debljine 24 mm
3 - Debljina zida profila u skladu sa najvišim RAL standardom kvaliteta (prema DIN EN 12608, klasa A)
4 - Sistem sa graničnom zaptivkom sistem sa dva nivoa zaptivanja u modernoj sivoj boji štiti od niskih i visokih temperatura, vetra i vlage
5 - Čelicno ojačanje čelicno ojačanje u ramu i krilu prozora garantuje statičku stabilnost i dugoročnu funkcionalnost. Mogućnost upotrebe istog okova za ram i krilo prozora
6 - Klasičan dizajn elegantane konture blago zaobljenih ivica dobro će se uklopiti u svaki objekat
7 - Okovi prema DIN 18357 smernicama okovi najboljih svetskih proizvođača koji su prošli nemačku kontrolu kvaliteta
8 - Kompatibilnost sa kompletnom paletom sistema sa osnovnom dubinom ugradnje od 70 mm pružaju neograničene mogućnosti dizajna i montaže uz pomoć velikog broja dodatnih elemenata.
VEKA 70 SOFTLINE


veka-70MD-softline.png

1 - Blago zaobljene konture sistema SOFTLINE daju mu klasičan izgled
2 - Najbolja termička izolacija, čak i do Uw = 1,0 W/m2K u zavisnosti od vrste stakla, značajno smanjuje troškove grejanja
3 - Visokokvalitetne zaptivke u atraktivnoj sivoj ili crnoj boji; zaptivni sistemi sa tri nivoa zaptivanja pouzdano štite i od niskih i od visokih temperatura, promaje i vlage
4 - Pocinkovana čelična ojačanja garantuju statičku stabilnosti i trajnu funkcionalnost
5 - Petokomorni profili osnovne ugradne dubine od 70 mm optimalno koriste izolaciona svojstva vazduha
Zahvaljujući savremenim PVC prozorima proizvedenim od VEKA profilskih sistema, svako domaćinstvo je na dobitku. Dizajn SOFTLINE sistema sa blago zaobljenim konturama je istovremeno minimalistički i klasičan, zbog čega se savršeno uklapa u različite arhitektonske stilove – bilo da je reč o modernom ili tradicionalnom stilu, novogradnji ili renovaciji. Proverena tehnologija samog profila je takođe važan argument: višekomorni profili optimalno koriste izolaciona svojstva vazduha, obezbeđujući na taj način vrhunsku toplotnu izolaciju. VEKA profili garantuju prijatnu klimu u prostorijamaVEKA 82 SOFTLINE


veka-82-softline.png

1 - Zahvaljujući osnovnoj dubini ugradnje od 82 mm ovaj sistem je univerzalno prilagođen i za novogradnju i za renoviranje
2 - Vrhunska termička izolacija je rezultat inovativne višekomorne konstrukcije, koja garantuje optimalnu Uw – vrednost čak i do 0,67 W/(m2K)*
3 - Efikasan zaptivni sistem sa tri nivoa zaptivanja pouzdano štiti i od niskih i od visokih temperatura, promaje i vlage
4 - Kvalitetno čelično ojačanje dimenzionirano u cilju sigurne funkcionalnosti i zaštite od provale
5 - Klasičan dizajn elegantnih formi i blago zaobljenih kontura se savršeno uklapa u različite


Konstantan porast troškova grejanja zimi i hlađenja leti, zahteva nova rešenja za uštedu energije. Svako domaćinstvo može ugradnjom savremenih PVC prozora, proizvedenih od novog sistema profila SOFTLINE 82, ostvariti značajnu uštedu energije i ujedno postići prijatnu atmosferu uz maksimalnu udobnost. 

Zahvaljujući višekomornoj izolacionoj tehnologiji osnovne ugradne dubine od 82 mm i visokokvalitetnom zaptivnom sistemu mogu se smanjiti troškovi i obezbediti prijatna klima u svim godišnjim dobima. Debljina zida profila u skladu sa najvišim nemačkim RAL standardom kvaliteta, klase A, koju poseduje sistem SOFTLINE 82, predstavlja kombinaciju maksimalne termoizolacije i izuzetne dugoročnosti i stabilnosti.

 Svojim klasičnim dizajnom, sistem SOFTLINE 82, se harmonično uklapa u različite građevinske stilove, od moderne novogradnje do brižljivo saniranog starog objekta.


VEKA 82 ARTLINE


veka-82-artline.jpg

Novi VEKA-sistem ARTLINE 82 pruža mogućnost izrade elegantnih pvc-prozora prefinjenog dizajna, velikih staklenih površina i jedva primetnog okvira prozora. Specifičan je po novom ramu koji, posmatrano spolja, prekriva krilo na unutrašnjoj strani i u potpunosti može biti obložen termoizolacionim sistemima. U poređenju sa onvencionalnim prozorskim sistemima, ovaj sistem svojim jasnim linijama i velikim staklenim površinama predstavlja moderan i minimalistički dizajn.

Već i bez spoljašnje izolacije sistem ARTLINE 82 poseduje odličnu toplotnu izolacionu vrednost Uf = 1,0 V / (m² K), a ujedno zbog profila koji su vidljivi samo sa unutrašnje strane optimizuje i priliv dnevne svetlosti u prostorije. Upotrebom izolacije koja prekriva ram prozora znatno se smanjuje gubitak toplote pojavom termo-mostova i značajno se poboljšava termopotencijal ovog sistema dostižući pritom vrednosti koje važe za pasivne kuće. 


GalerijaPVC Stolarija
PVC ulazna vrata
PVC prozorii vrata
PVC Stolarija, vrata i roletne
PVC garazna vrata
PVC ulzana vrata 1


PVC ulazna vrata 2
PVC stolarija 121
PVC vrata