063/7794 130

(broj je dostupan putem Vibera i WhatsAppa)

Ugradnja PVC stolarije - InfografikVaša stolarija odavno ne dihtuje dobro, trošite više energije kako biste zagrejali ili rahladili svoj dom, a buka koja dolazi spolja je postala nepodnošljiva. Za njeno održavanje je potrebno izdvojiti previše vremena i novca, a nećete previše dobiti time. Ili jednostavno želite da osvežite prostor u kome živite.

Rešenje je ugradnja nove PVC stolarije. Sa novim PVC prozorima i vratima vaš dom će imati dobru toplotnu i zvučnu izolaciju, enterijer i eksterijer će izgledati lepše, a vi ćete u buduće trošiti manje vremena i novca na održavanje stolarije.

U mogućnosti smo da vam ponudimo kvalitetnu PVC stolariju, a zahvaljujući višegodišnjem iskustvu garantujemo vam i profesionalnu i brzu montažu. Garancija na okove i profile je 5 godina, a na stakla 2 godine.

PVC prozori će i estetski poboljšati izgled vaše kuće, stana ili poslovnog prostora. Ugradnjom PVC stolarije osvežićete i enterijer i eksterijer. Pored standardne bele boje, koja se najčešće i ugrađuje, kod nas možete izabrati i PVC stolariju u nekoj drugoj boji, pre svega drvo dekor.

Šta dobijate ugradnjom PVC stolarije?

Glavne prednosti PVC stolarije su:

  • dobra toplotna izolazija
  • dobra zvučna izolacija
  • odličan odnos cene i kvaliteta
  • lako održavanje
  • trajnost

Toplotna izolacija - energetska efikasnost

Ugradnjom PVC prozora moguće je uštedeti veliku količinu energije, kako tokom zimskog, tako i tokom letnjeg perioda. PVC stolarija smanjuje dejstvo spoljašnje temerature, pa je samim tim lakše postići i održavati željenu temperaturu u prostoriji. Znamo da ušteda energije znači i ušteda novca. PVC stolarija je u pogledu toplotne izolacije efikasnija i od drvene i od aluminijumske stolarije.

Više je faktora koji utiču na stepen energetske efikasnosti PVC stolarije. Pre svega, to su kvalitet okvira, vrsta i kvalitet stakala i kvalitet ugradnje. Veći broj komora u samim profilima, kao i više slojeva stakla garantuju veću efikasnost.

Zvučna izolacija

Dokazano je da buka negativno utiče na zdravlje ljudi, oštećuje sluh, narušava mentalno zdravlje, pojačava nervozu. PVC stolarija, zbog svojih izolacionih sposobnosti, efikasno smanjuje nivo buke u vašem domu. Jedna od prvih stvari koje ćete primetiti nakon ugradnje PVC prozora je upravo činjenica da mnogo manje zvukova iz spoljašnje sredine dopire unutra i sigurni smo da će vam prijati.

PVC stolarija - odnos cene i kvaliteta

Velika prednost PVC stolarije je odnos cene i kvaliteta. PVC stolarija je najčešće jeftinija od drvene i aluminijumske, a omogućava i uštedu novca na duže staze zahvaljujući benefitima koje donosi  - ušteda energije, minimalno održavanje i dug vek trajanja.

Održavanje PVC stolarije

Odžavanje PVC stolarije je veoma jednostavno. Povremeno brisanje vodom i deterdžentom je sve što je potrebno. Kako su PVC profili otporni na vremenske uslove, nema potrebe za nekim ozbiljnijim postupcima prilikom održavanja.

Trajanje

Kvalitetna PVC stolarija otporna je na sve vremenske uslove. Visoke ili niske temperature, vetar, kiša, nečistoće u vazduhu malo ili nimalo utiču na PVC prozore. PVC stolarija ne gubi svoja svojstva tokom godina, nije podložna truljenju, koroziji, gubljenju boje... Otporna je i na UV zračenja. Zbog svih navedenih svojstava PVC stolarija može trajati i nekoliko decenija  


Kredit za zamenu stolarije


Beopvc, u saradnji sa Halk bankom svojim klijentima daje mogućnost kupovine i ugradnje stolarije putem kredita, sa rokom otplate do 7 godina. Dovoljno je da podneste zahtev za krediti sa valutnom klauzulom za ENERGETSKU EFIKASNOST u nekoj od ekspozitura Halk Banke i možete dobiti novu stolariju koju možete otplaćivati mesečno. Više o kreditu za kupovinu i ugradnju stolarije pogledajte na OVDE.
Pozovite nas BeoPvc

Informišite se i zakažite besplatan dolazak za uzimanje mera

PVC stolarija cene

Cena PVC prozora i vrata zavisi od nekoliko faktora, pre svega od vrste profila i stakala, a određuje se cena po m2. Besplatno ćemo doći kod vas i uzeti mere, na osnovu kojih formiramo ukupnu cenu za vas.

Trokal PVC stolarija

Trokal je vodeći nemački proizvođač profila od PVC-a. Skoro 60 godina unazad proizvodjač je inspirisan inovativnim prozorima koji zadovoljavaju potrebe tržišta. Glavni dobavljač profila sada nudi širok spektar proizvoda i postavlja nove standarde u zaštiti životne sredine.

Trocal je jedan od tri brenda korporacije Profine i jedan je od retkih brendova koji je proizvodnju svog PVC profila zadrzao u Nemačkoj. Održavanje PVC profila je minimalno uz malo truda.

Trokal PVC prozore u tri serije i to u gabaritima:

  • 70 mm petokomorni profil
  • 76 mm petokomorni profil
  • 88 mm sedmokomorni profil

Za serije PVC prozora od 70mm i 76mm mogu se koristiti dvoslojni i troslojni staklopaketi, a za 88mm iskljucivo troslojni staklopaket. 

Staklo je jedan od najbitnijih faktora za zvučnu i toplotnu izolaciju vaših prozora ili vrata iz prostog razloga sto 80-90% površine prozora ili vrata čini staklena površina ili staklopaket. Standardni staklopaket današnjih prozora je sa staklom punjenim gasom Argonom, takozvanim niskoemisionim staklom koje ima od 40-60% bolju termoizolaciju od obicnog Flot stakla ili standardnog belog.

Trocal 70mm


Pvc Stolarija Trocal 70mm
Pvc Stolarija Trocal 70mm 1


Karakteristike:
- 5 komora
- širina PVC profila 70mm
- izolaciona vrednost profila UW =1.3w/m2k
- dve dihtung gume
- podrzava staklo u debljini do 40mm
- dostupne boje: bela, drvo dekor (imitacija drveta), zlatni hrast, orah, tamni hrast
- smanjenje šuma do 44DB
- okov Winkhaus PRO Pilot (srednja klasa) i ACTIV Pilot( visoka klasa)

Trocal 76mm                              


Pvc Stolarija Trocal 76mm 1
Pvc Stolarija Trocal 76mm  1
Karakteristike:
- 5 komora
- širina PVC profila 76mm
- izolaciona vrednost profila  UW=1.2w/m2k
- jednostrano foliranje (mogućnost da jedna strana prozora bude bela a druga u drvo dekoru)
- podržava dvoslojni staklopaket od 24mm i troslojni staklopaket od 36mm
- okov ACTIV Pilot (visoka klasa)
- dostupne boje: bela, drvo dekor (imitacija drveta) zlatni hrast, tamni hrast, orah, antracic, mahagon, siva, planinski bor


Trocal 88 new passive house


PVC trocal stolarija passive house BeoPvc
PVC trocal stolarija passive house BeoPvc 1Karakteristike:
- 7 komora
- 3 dihtung gume
- dubina ugradnje 88mm (jedan od najmasivnijih i najboljih nemačkih profila u ponudi), koristi se i za pasivne kuće

- okov ACTIV Pilot(visoka klasa)
- dostupne boje: bela, drvo dekor (imitacija drveta), zlatni hrast, tamni hrast, orah, antracit, mahagon, siva, planinski bor
- jednostrano foliranje (jedna strana prozora moze biti bela, a druga u drvo dekoru)
- moderan dizajn, besprekorne dimenzije, idealna zvučna i toplotna izolacija


PVC Stolarija
PVC ulazna vrata
PVC prozorii vrata
PVC Stolarija, vrata i roletne
PVC garazna vrata
PVC ulzana vrata 1


PVC ulazna vrata 2
PVC stolarija 121
PVC vrata