063/7794 130

(broj je dostupan putem Vibera i WhatsAppa)

Rolo zavese su savršeno rešenje kako za vaš dom, tako i za vaš poslovni prostor. Ponuda boja i tekstura tkanina za rolo zavese je veoma raznovrsna. 

U odnosu na venecijere, rolo zavese su mnogo praktičnije i elegantnije rešenje. One imaju antialergenska i antistatička svojstva, ne sakupljaju prašinu i ne zadržavaju mirise.

Rolo zavese su pogodne i za krovne prozore.

Ugradnja rolo-zavesa u stanovima na "Beograd na vodi"

Pored ugradnje zebra-zavesa u stanovima na "Beograd na vodi", Beocentar PVC se istakao i po kvalitetu izrade i ugradnji rolo-zavesa što je rezultiralo ukazivanjem poverenja i angažovanjem na ugradnji istih u drugim luksuznim stanovima na Beogradu na vodi. 

Ugradnja rolo-zavesa u stanovima Beograda na vodi, BeoCentar PVC
Ugradnja rolo-zavesa u stanovima Beograda na vodi, BeoCentar PVC 2
Ugradnja rolo-zavesa u stanovima Beograda na vodi, BeoCentar PVC 3
Ugradnja rolo-zavesa u stanovima Beograda na vodi, BeoCentar PVC 4

Ugradnja rolo zavesa na Beograd Na vodi 1
Ugradnja rolo zavesa na Beograd Na vodi
Ugradnja rolo zavesa na Beograd Na vodi3
Ugradnja rolo zavesa na Beograd Na vodi 5

Ugradnja rolo zavesa na Beograd Na vodi 6

Platno za rolo zavese

Rolo zavese, u zavisnosti od materijala od koga se izrađuju platna mogu biti delimično ili potpuno svetlopropusne. Tkanina rolo zavesa može biti od 100% poliestera, PVC ili fiberglasa. Platna rolo zavesa mogu biti:

 • jednobojna
 • dezenirana
 • blackout
 • screen
 • višebojna

Montaža

Rolo zavese se mogu montirati na:

 • zid
 • plafon
 • krilo prozora

Vi odlučujete koji mehanizam, način montaže i platno želite.

Mehanizam za rolo zavesa

U ponudi imamo sledece mehanizme:

 1. Rolo Elegant zavese
  Sistem Rolo Elegant zavesa čine platno, kutija i vođice za zavesu. Zavesa se spušta gore-dole i po potrebi diže u kutiju. Zavesa se namotava na valjak, a platno zavese ostaje na staklenoj površini. Vođice imaju ulogu da spreče platno da šeta van staklene površine i da olakša povlačenje u kutiju.V
 2. Rolo Standard zavese
  Rolo Standard zavese se ugrađuju na prozore i zid. Tkanina je antistaticka i antialergena. Rukovanje je pomoću lančića podizanjem zavese gore-dole. Vi birate dezen tkanine i stepen zatamnjenja vašeg prostora. Izrađuju se od 100% poliestera, PVC ili fiberglasa.
 3. Rolo Mini sistem zavesa
  Sistem Mini rolo zavese je bez kutije. Montaža se vrši bez bušenja prozorskog profila, jer se zavesa kaci na staklo držač prozora. Upravlja se pomocu lančića sistemom gore-dole. Tkanina je antistaticka i antialergena, ne skuplja prašinu i ne zadrzava mirise.


Rolo zavese cena

Cena rolo zavesa zavisi od izabranog mehanizma i vrste platna. U nastavku su cenovni okviri za različite mehanizme rolo zavesa, po m2: 

- Rolo mini zavese- 20-30 evra

- Rolo standard zavese - 20-30 evra

- Rolo elegant zavese - 25-50 evra

Kontaktirajte nas za sve dodatne informacije i za besplatno uzimanje mera.

Rolo zavese po meri

Beopvc izrađije rolo zavese po meri za poslovne ili stambene objekte. Prednost je ta što možete da birate boju, mehanizam, materijal samih rolo zavesa. U našem salonu možete pronaći veliki izbor platna za rolo zavese po veoma povoljnoj ceni. Pozovite nas na broj telefona 063/7794 130 i zakažite besplatno merenje.

Rolo zavese za terasu

Ukoliko želite spoj elegancije i kvaliteta a da ujedno dobijete efikasnu zaštitu od sunca rolo zavese za terasu predstavljaju pravi izbor. U našem salonu možete pronaći veliki izbor dezena i materijala zavesa za terasu.

Rolo zavese za krovne prozore

Ukoliko u svom domu imate krovne prozore i želite da ostvarite prijatniju atmosferu-rolo zavese za krovne prozore predstavljaju pravi izbor za vas. U našoj ponudi možete pronaći veliki izbor platna rolo zavesa po veoma povoljnoj ceni.