063/7794 130

(broj je dostupan putem Vibera i WhatsAppa)

Insekti u stanu ili kući mogu biti veoma naporni - dosadno zujanje, bolni ubodi, sklanjanje hrane… Posebno može biti stresno onima koji se boje insekata ili su alergični na njihov ubod.

Komarnici su pravo rešenje koje vas može osloboditi ovih nevolja. Ugradnjom komarnika za prozore i komarnika za balkonska vrata sprečićete da insekti ulaze u stan ili kuću.

Prednost komarnika je i u tome što oni omogućavaju normalno cirkulisanje vazduha, pa više neće biti problema sa provetravanjem prostorija u periodu kada ima najviše insekata. Takođe, mreža komarnika je takva da ne zatvara pogled i ne sprečava da svetlost ulazi u prostoriju.

Montaža komarnika, kao i njihovo kasnije održavanje i eventualna demontaža su vrlo laki i o tome ne morate da brinete.

Komarnici će vam, takođe, omogućiti da izbegnete suvišno korišćenje raznih hemijskih preparata protiv insekata. Ukoliko ste prinuđeni da ove preparate koristite kada ste van kuće, to nećete više morati da radite u kući.

Dakle, prednosti komarnika su:

  • nema komaraca i drugih insekata
  • nema hemije
  • ima uvek svežeg vazduha

Beocentar PVC komarnici

Beocentar PVC u svojoj ponudi ima komarnike za prozore i komarnike za vrata. Kvalitetnom i profesionalnom montažom možemo vrlo brzo omogućiti da insekti ostanu van vašeg doma.

Ram komarnika radimo od PVC-a i aluminijuma. Zaštitna mreža je napravljena od fiberglasa. Ovi materijali su otporni na spoljašnje uticaje, sunčevu svetlost i vremenske nemogodne što čini komarnike vrlo dugotrajnim.

Osnovna boja komarnika je bela, ali se oni mogu uraditi i u drugoj boji, tako da odgovaraju boji vaših prozora i/ili vrata.


Komarnici cena

Cena komarnika zavisi od vrste komarnika koju izaberete (fiksni, plise, rolo…). Detaljne informacije o cenama za svaki tip možete videti klikom na željenu vrstu komarnika ispod, a možete nas i kontaktirati.

Beocentar PVC ponuda

U našoj ponudi su fiksni, rolo, plise komarnici i vrata komarnici. Više o svakoj kategoriji i o cenama pogledajte na sledećim stranicama:Komarnici za prozore

Ukoliko želite da se tokom vrelih letnjih dana zaštite od najezde dosadnih insekata komarnici za prozore su pravi izbor za vas. Vama na raspolaganju stoje fiksni komarnici, rolo komarnici ili plise komarnici koje vi možte da birate u zavisnosti od izgleda vašeg enterijera.

Komarnici za vrata

Komarnici za vrata se pretežno ugrađuju na balkonska vrata ili ulazna vrata koja su dosta prohodna i otvorena tokom letnjeg perioda. Jednostavno se ugrađuju i prilagođavaju bilo kom tipu stolarije ( PVC, Alu ili drvene stolarije). U našem salonu Beopvc možete pronaći veliki izbor komarnika za vrata.

Komarnici za balkonska vrata

Komarnici za balkonska vrata predstavljaju odličnu zaštitu od svih vrsta insekata, a ujedno omogućavaju odličan protok vazduha pa balkonska vrata mogu da budu otvorena i tokom vrelih letnjih dana. U našem salonu Beopvc nudimo vam veliki izbor komarnika ( rolo komarnici ili plise komarnici ) za balkonska vrata.