063/7794 130

(broj je dostupan putem Vibera i WhatsAppa)

Ukoliko želite da zamenite staru stolariju ili treba da odebere novu ALU stolariju  za tek izgrađen prostor, izbor odgovarajućih prozora je za vaš dom najvažniji. 

Aluminijumska stolarija je bez premca kada je reč o estetici. Za razliku od PVC stolarije, aluminijumska stolrija se može odabrati u širem spektru boja i samim tim je lakše uklopiti u svaki prostor. 

Alu stolarija je, za razliku od drvene stolarije, bolji toplotni izolator. Nije podložna promenama tokom vremena - ukoliko je plastificirana uopšte ne treba razmišljati o veku trajanja.


Kredit za zamenu stolarije


Beopvc, u saradnji sa Halk bankom svojim klijentima daje mogućnost kupovine i ugradnje stolarije putem kredita, sa rokom otplate do 7 godina. Dovoljno je da podneste zahtev za krediti sa valutnom klauzulom za ENERGETSKU EFIKASNOST u nekoj od ekspozitura Halk Banke i možete dobiti novu stolariju koju možete otplaćivati mesečno. Više o kreditu za kupovinu i ugradnju stolarije pogledajte na OVDE.Učinite vaš dom ili poslovni prostor modernim ugradnjom ALU stolarije i obezbedite visok novo toplotne i zvučne izolacije po veoma povoljnim cenama.


Pozovite nas BeoPvcUgranja aluminijumske stolarije - InfografikKarakteristike aluminijumske stolarije

Ukoliko se odlučite za aluminijumsku stolariju sigurno nećete pogrešiti. Neke od osnovnih karakteristika Alu stolarije su:
- mehanička otpornost i stabilnost,
- sigurnost u slučaju požara,
- zaštita od buke,
- toplotna izolacija,
- propustljivost vazduha i vode,
- laka je i samim tim je pogodna za velike staklene površine.

Aluminijumski okviri su stabilni, robusni, vrlo lako se čiste i ne zahtevaju posebne mere ili održavanje i traju više vremena.
Aluminijum se moze reciklirati, ekološki je prihvatljiv i u slučaju požara ne ispušta štetne materije. Aluminijumska stolarija štedi energiju i garantuje dobru izolaciju.

BeoPVC ponuda profila ALU stolarije 

U našoj ponudi su ETEM profili:
- E45 sa toplotnom izolacijom
- E1000 hladni

E45 profil 


E45 profil je profil sa termoizolacionim svojstvima i najčešće se koristi za mesta gde želite dobru toplotnu izolaciju.


E1000 profil


E1000 je hladni profil koji je najčešće korišćen za pregradne prostorije, terase, unutrašnja vrata, ostave i ulazna vrata u zgrade.
Aluminijumska vrata

Za izradu i ugradnju aluminijumskih vrata koristimo najkvalitetnije ALU profile. Spoljna vrata na vašem stanu ili kući najčešće zahtevaju dodatnu izolaciju koja se dobija ugradnjom aluminijumskih vrata izrađenih od ALU profila E45 koji poseduje termoizolaciona svojstva koja poseduju visok nivo kako toplotne tako i zvučne izplacije. ALU vrata koja se ugrađuju na javne objekte, ulaze stambenih zgrada načešće se izrađuju od ALU profila E1000 koji nema tako visok nivo termoizolacije. Ovaj profil se koristi i za izradu aluminijumskih pregradnih zidova zbog njegove fleksibilnosti i mogućnosti jednostavne manipulacije, postavljanja ili premeštanja.

Aluminijumski prozori

Ukoliko želite da vaš stan, kuća ili poslovni prostor imaju moderan izgled onda će vam sigurno biti potrebna ugradnja ALU prozora. Pored svoje estetske vrednosti koju pružaju, aluminijumski prozori koji se izrađuju od ALU profila E45, poseduju visoka termoizolaciona svojstva koja će vam obezbediti mir i tišnu ali i toplotu. Aluminijumski profili su veoma prilagodljivi što znači da je moguće izraditi krovne ALU prozore, male aluminijumske prozore na prostorijama gde nije potrebno mnogo svetlosti ali i velike ALU prozore koji zauzimaju celu površinu zida. 

Zastakljivanje terase ALU stolarijom

Alu stolarija se može koristit za kompletno zatvaranje vaše terase. Prednost zastakljivanja terase aluminijumskom stolarijom je u tome što su ALU profili veoma prilagodljivi, pružaju visok nivo termoizolacije a pritom je povoljno. 

Aluminijumska stolarija cena

Kada je u pitanju cena aluminijumske stolarije zavise od vrste profila koji izaberete. Dolazimo na vašu kučnu adresu i besplatno uzimamo mere na osnovu kojih formiramo cenu za vas.