063/7794 130

(broj je dostupan putem Vibera i WhatsAppa)

Trakaste zavese su vertikalne zavese, sa nizom traka koje se postavljaju na garnišnu.

Širina trake kod trakastih zavesa može biti 89mm ili 127mm. U zavisnosti od vaših želja i potreba, možete se odlučiti za jednu od ove dve varjante.

Skupljanje trakaste zavese lančićem može se vršiti dvostrano ili samo na jednu stranu. Preklapanjem tkanine vi regulišete propusnost svetlosti, od delimične do potpune. 

Po vašoj želji, mogu se kombinovati tkanine različitih boja kako bi se dobio zanimljiviji efekat i prelamanja. Zbog toga su trakaste zavese pogodne i čest izbor za dečije sobe i igraonice. Tkanine su antistatičke i antialergene, ne skupljaju prašinu i ne zadrzavaju mirise.

Ugradnjom trakastih zavesa u zid stvara se efekat pregradnih vrata, pa je to još jedna od mogućnosti za vizuelnu promenu vašeg prostora.

Trakaste zavese cena

Cena trakastih zavesa po m2 je od 15 do 25 evra. Cena se formira na osnovu izabranog mehanizma, širine trake i vrste tekstila. 


trakaste zavese slike - 1
trakaste zavese slike - 2
Trakaste zavese za dnevnu sobu

Ukoliko želite da promenite izgled vaše dnevne sobe trakaste zavese su pravi zibor za vas. Po vašoj želji možete  kombinovati tkanine različitih boja kako bi ste dobili zanimljiviji efekat prelamanja. Posetite naš salon Beocentar u Beogradu ili nas pozovite na broj telefona 063/7794 130 i zakažite merenje već danas.

Trakaste zavese za vrata

Trakaste zavese predstavljaju elegantno rešenje ukoliko želite da izvršite podelu prostora u vašem domu. Lakoća upravljanja, veliki izbor platna i dezena pretvoriće vaš prostor u luksuzni ambijent. Posetite naš salon Beocentar u Beogradu ili nas pozovite na broj telefona 063/7794 130 i zakažite merenje već danas.


trakaste zavese
trakaste zavese