063/7794 130

(broj je dostupan putem Vibera i WhatsAppa)

Drvo-aluminijum stolarija deo je Beo Centar asortimana. U našoj ponudi su drvo-aluminijum prozori i vrata.Kredit za zamenu stolarije


Beopvc, u saradnji sa Halk bankom svojim klijentima daje mogućnost kupovine i ugradnje stolarije putem kredita, sa rokom otplate do 7 godina. Dovoljno je da podneste zahtev za krediti sa valutnom klauzulom za ENERGETSKU EFIKASNOST u nekoj od ekspozitura Halk Banke i možete dobiti novu stolariju koju možete otplaćivati mesečno. Više o kreditu za kupovinu i ugradnju stolarije pogledajte na OVDE.
 

Prozori i vrata od drvo-aluminijuma su dizajnirani da u potpunosti iskoriste karakteristike i prednosti oba materijala - prirodni kvalitet drveta i njegovu toplotu, sa jedne strane i čvrstinu koju daje aluminijum. 

Unutrašnja strana stolarije je od drveta, dok je spoljna strana aluminijum. Aluminijum štiti drvo i samim tim vaše prozore i vrata od atmosferskog uticaja.

U  kombinaciji drvo-aluminijum možemo napraviti skoro sve tipovi prozora i vrata: 

  • jednokrilne, 
  • dvokrilne, 
  • fiksne ,
  • klizne, 
  • po vašim merama.

BeoCentar ponuda drvo-aluminijum profila


U našoj ponudi su dve vrste drvo-aluminijum profila - sistem 92 i sistem 78. Garancije na sve sisteme je 5godina!


Drvo-aluminijumski sistem 92

TOPLOTNA IZOLACIJA:    Uw = 0.75 - 1.1 W/m²K
ZVUČNA IZOLACIJA:       32 - 44 dB

Duplo zaptivnim sistem na krilu. Dostupan u bojama bela, bež, braon i crna.Koristi se okov ActivPilot sa osnovnom sigurnošću + RC2.

Drvo-aluminijumski sistem 78

TOPLOTNA IZOLACIJA:      Uw = 0.8 - 1.2 W/m2K
ZVUČNA IZOLACIJA:          32-44 dB


Sistem duplog  zaptivanja na krilima. Dostupan je u beloj, bež, braon i crnoj boji.
Obezbeđen sa  osnovnom sigurnošću+ RC2, ActivPilot okov i aluminijumska obloga.Aluminijum drvo stolarija cene

Obzirom da se ovi profili proizvode od kombinacije drveta i aluminijuma cena stolarije drvo aluminijum je nešto viša od cene aluminijumske i/ili PVC stolarije. Kada je u pitanju drvo aluminijum stolarija cena se odredjuje prema m2. Izbor boje koje su na raspolaganju za ovu vrstu stolarije ne utiče na cenu. Za izradu i ugradnju aluminijum stolarije, prozora i vrata obezbedjujemo garanciju od 5 godina!


Pozovite nas BeoPvc

Informišite se i zakažite besplatan dolazak za uzimanje mera