063/7794 130

(broj je dostupan putem Vibera i WhatsAppa)

Plise komarnici su idealno rešenje za sve veće otvore u vašem domu. Pre svega, oni su idealni komarnici za balkonska vrata. 

Sistem plise komarnika

Sistem plise komarnika je po principu harmonika vrata, jer se mreža skuplja na jednu stranu. U zavisnosti od širine otvora koji treba pokriti, plise komarnici mogu biti jednodelni, dvodelni ili za francuske balkone.

Rukovanje plise komarnikom je vrlo jednostavno, otvaraju se i zatvaraju povlačenjem ručice u jednu stranu. 

Mreža plise komarnika je izdržljiva, uz dobru propustljivost svetlosti i vazduha. Karakteristično za aluminijumski ram je da je izrađen od kvalitetnog materijala koji je otporan na udar vetar, UV zrake, korozije i deformitete. 

Ukoliko vaši ukućani ili vi imate poteškoća zbog alergija na polen, izbor jednog ovakvog plise komarnika vam može pomoći jer je, pored zaštite od insekata, vrlo dobra zastita i od polena. Ugradnjom plise komarnika rešićete se dosadnih insekata i alergije od polena ali i vaš dom učiniti lepšim i modernijim. 

Pogledajte našu ponudu plise komarnika i kontaktirajte nas za cenu ugradnje putem telefona ili Viber aplikacije iz inostranstva na 063/7794 130 ili putem email adrese info@beopvc.rs.

Plise komarnici cena

Cena plise komarnika po m2:

 - jednostrani plise komarnik - 38 evra po m2

 - dvostrani plise komarnik - 45 evra po m2

Minimalna obračunska mera je 1,8 m2.

Cene su sa uračunatim PDV-om, izražene u evrima, a plaćanje je po srednjem kursu NBS.

Izražene cene su bez motaže.


Profesionalna ugradnja plise komarnika

BeoCentar PVC pored izrade, vrši i profesionalnu ugradnju plise komarnika izrađenih po meri na sve vrste stolarija kao što us PVC stolarija, ALU stolarija, drvena stolarija i kombinovane stolarije. Važno je napomenuti da se pliše komarnici mogu ugradti na balkonska i ulazna vrata kao i na sve prozore uključujući i krovne prozore. Ugradnja plise komarnika se izvodi u nekoliko faza. Prva faza je podrazumeva uzimanje dimenzija radi izrade plise komarnika, zatim se vrši montiranje pomoću spojnica. Nakon montiranja donjeg dela komarnika, na stolariji i komarniku se buše odgovarajuće rupe radi postavljanja komarnika. Krajnji korak pri ugradnji komarnika je postavljanje plisea u okvir komarnika. Ugradnja komarnika je brza i ne zahteva puno vremena


Moderan dizajn i praktičnost plise komarnika

Ono što odvaja ovu vrsta komarnika od drugih je pre svega moderan dizajn i mogućnost izrade po meri. Plise komarnici ne samo da imaju zaštitnu funkciju u odbrani od insekata već estetsku koja pruža potpuno novi izgled doma ili poslovnog prostra. Plise komarnici se prizvode u raznim dezenima tako da se mogu idealno uklopiti bilo koji enterijer. Fleksibilnost njihove izrade pruža mogućnost horizontalnog i vertikalnog otvaranja što je idealno za prozore. Najčešće su izrađeni od aluminijma i otporni su na sve vremenske uslove i veoma su dugotrajni što je još jedna velika prednost ovih pre svega zaštitnih sistema.