063/7794 130

(broj je dostupan putem Vibera i WhatsAppa)

 

  • EKOLOŠKI PRIHVATLJIVA
  • SERTIFIKOVANI MATERIJALI
  • BOGAT ASORTIMAN BOJA
  • VISOKA ZVUCNA I TOPLOTNA IZOLACIJA

Drvena vrata i prozori nude elegantna i funkcionalna rešenja za Vaš dom. U dom unose lepotu, toplinu i daju mu lični pečat. Ukoliko gradite ili renovirate dom ili poslovni prostor, odlučite se za drvenu stolariju koja će ispuniti sve vaše zahteve i potrebe - ekološka je, elegantna, funkcionalna i odličan izolator.

Drvena stolarija je u potpunosti ekološki prihvatljiva jer drveni okviri neće zagađivati životnu sredinu na kraju svog životnog ciklusa. Nakon što ih zamenite, oni će istruleti i rasprasti se.

Materijal od koga je izrađena drvena stolarija koja je u našoj ponudi je potpuno prirodan i sertifikovan od strane Munchiger-a (Nemačka). Zahvaljujući okovu WinkHaus i Gutmann okapnicama, drveni prozori pružaju izuzetnu toplotnu izolaciju.

Vrste drveta koje koristimo su: ČAMOVINA, MERANTI, JASEN, HRAST.

Laminirano drvo je lepljeno drvo koje unapređuje fizičke karakteristike samog drveta, ističe njegovu lepotu i omogućava njegovo lakše oblikovanje. Laminirano drvo sastoji se od pojedinačnih drvenih slojeva različitih veličina, koji su zalepljeni zajedno u kontrolisanim industrijskim uslovima uz pomoć posebnih veziva.


Drvena stolarija se lako može ofarbati i na taj način dobijate stolariju u željenoj boji! 

Lakovi koje koristimo nude veliki asortiman boja (RAL), veoma su izdržljivi i otporni na spoljašnje i unutrašnje prilike i uticaje. Boje koje koristimo su Finskog proizvođača TEKNOS i isključivo su na vodenoj bazi.
BeoCentar ponuda drvene stolarije

U našoj ponudi su dva sistema drvene stolarije - drveni sistem 92 i drveni sistem 78.

Garancija na sve sisteme je 5 godina.

Drveni sistem 92

TOPLOTNA IZOLACIJA:    Uw = 0.75 - 1.1 W/m2K
ZVUČNA IZOLACIJA:       34 - 44 dB

Ovaj proizvod je sa okovom ActicPilot sa osnovnom sigurnošću +RC2 i duplim zaptivnim sistemom na krilu. Boja zaptivne gume može biti bela, bež, braon i crna, a boja profila po RAL karti.

Drveni sistem 78

TOPLOTNA IZOLACIJA:    Uw = 0.8 - 1.2 W/m2K
ZVUČNA IZOLACIJA:       32 - 44 dB

Ovaj proizvod ima osnovnu sigurnost + RC2, ActivPilot okov i dupli zaptivni sistem na krilu.