063/7794 130

(broj je dostupan putem Vibera i WhatsAppa)

 

  • EKOLOŠKI PRIHVATLJIVA
  • SERTIFIKOVANI MATERIJALI
  • BOGAT ASORTIMAN BOJA
  • VISOKA ZVUCNA I TOPLOTNA IZOLACIJA

Drvena vrata i prozori nude elegantna i funkcionalna rešenja za Vaš dom. U dom unose lepotu, toplinu i daju mu lični pečat. Ukoliko gradite ili renovirate dom ili poslovni prostor, odlučite se za drvenu stolariju koja će ispuniti sve vaše zahteve i potrebe - ekološka je, elegantna, funkcionalna i odličan izolator.

Drvena stolarija je u potpunosti ekološki prihvatljiva jer drveni okviri neće zagađivati životnu sredinu na kraju svog životnog ciklusa. Nakon što ih zamenite, oni će istruleti i rasprasti se.

Materijal od koga je izrađena drvena stolarija koja je u našoj ponudi je potpuno prirodan i sertifikovan od strane Munchiger-a (Nemačka). Zahvaljujući okovu WinkHaus i Gutmann okapnicama, drveni prozori pružaju izuzetnu toplotnu izolaciju.

Vrste drveta koje koristimo su: ČAMOVINA, MERANTI, JASEN, HRAST.

Laminirano drvo je lepljeno drvo koje unapređuje fizičke karakteristike samog drveta, ističe njegovu lepotu i omogućava njegovo lakše oblikovanje. Laminirano drvo sastoji se od pojedinačnih drvenih slojeva različitih veličina, koji su zalepljeni zajedno u kontrolisanim industrijskim uslovima uz pomoć posebnih veziva.


Drvena stolarija se lako može ofarbati i na taj način dobijate stolariju u željenoj boji! 

Lakovi koje koristimo nude veliki asortiman boja (RAL), veoma su izdržljivi i otporni na spoljašnje i unutrašnje prilike i uticaje. Boje koje koristimo su Finskog proizvođača TEKNOS i isključivo su na vodenoj bazi.
Drvena stolarija katalog-ponuda 

U našoj ponudi su dva sistema drvene stolarije - drveni sistem 92 i drveni sistem 78.

Garancija na sve sisteme je 5 godina.

Drveni sistem 92

TOPLOTNA IZOLACIJA:    Uw = 0.75 - 1.1 W/m2K
ZVUČNA IZOLACIJA:       34 - 44 dB

Ovaj proizvod je sa okovom ActicPilot sa osnovnom sigurnošću +RC2 i duplim zaptivnim sistemom na krilu. Boja zaptivne gume može biti bela, bež, braon i crna, a boja profila po RAL karti.

Drveni sistem 78

TOPLOTNA IZOLACIJA:    Uw = 0.8 - 1.2 W/m2K
ZVUČNA IZOLACIJA:       32 - 44 dB

Ovaj proizvod ima osnovnu sigurnost + RC2, ActivPilot okov i dupli zaptivni sistem na krilu.


Drveni prozori

Drveni prozori predstavljaju su jedan od najboljih načina da zaštite vaš dom ili poslovni prostor od spoljašnjih uticaja. Drveni prozori pružaju izuzetnu izolaciju tokom hladnih zimskih dana ali tokom leta. Pored toplotne izolacija, drveni prozori su nenadmašni zvučni izolatori koji će vas zaštiti od ulične buke. Profili od kojeg izradjujemo drvene prozore i vrata je sertifikovana od strane nemačkog sertifikacionog tela Munchiger-a. 

Drveni prozori cena  

Cena drvenih prozora zavisi od profila koje možete izabrati iz naše ponude, a to su drveni sistem 78 i drveni sistem 92. Kada su u pitanju drveni prozori cena zavisi i od potrebnih dimenzija koja se odredjuje po m2. Pozovite nas za više onformacija o ceni drvenih prozor.

Drvena vrata

Pored ugradnje drvenih prozora kao sledeća stavka koja se nameće ukoliko želite topao, lep i funkcionalan dom ili poslovni prostor jeste ugradnja drvenih vrata. Drvena vrata pored odlične toplotne izolacije tokom zime i leta pružaju i zvučnu izolaciju. Profili od kojeg izradjujemo drvene prozore i vrata je sertifikovana od strane nemačkog sertifikacionog tela Munchiger-a. 

Drvena vrata cena

Kada je u pitanju cena drvenih vrata određuje se po m2. Za više informacija o ceni i modelima pozovite nas ili ostavite podatke na našoj kontakt strani.