063/7794 130

(broj je dostupan putem Vibera i WhatsAppa)

Roletne su dodatna oprema za vaše prozore i vrata čiji je cilj da vaš dom učine prijatnijim. Roletne će vam obezbediti privatnost i zaštititi vašu PVC stolariju od vremenskih nepogoda (kiše, vetra, snega...) i samim tim produžiti joj vek trajanja. 

Ugradnjom roletni i vaša fasada će izgledati lepše i modernije.

Aluminijumske ploče, rebra, lamele ili zastori punjeni su poliuretanom koji će dodatno zaštititi vaš dom od toplote i hladnoće. Odabirom spoljnih roletni možete uštedeti toplotnu energiju i do 30%, a osim toga, roletne su i odlični zvučni izolatori.

BeoPVC ponuda roletni

U našoj ponudi imamo dve vrste roletni:

  1. roletne za unutrašnju montažu,
  2. roletne za spoljnu montažu.

Roletne za unutrašnju montažu

Roletne sa unutrašnjom kutijom montiraju se zajedno sa prozorom ili na sam prozor. Prilikom izbora ove vrste roletni treba obratiti pažnju na visinu kutije odnosno visinu prozora kako bi se sprečilo da vidno polje kroz koje ulazi svetlost ne bude malo. Kako hladni vazduh ulazi spolja u kutiju ona mora imati dobru toplotnu izolaciju.
 

Karakteristike:
- aluminijumska roletna - Al lamele + PVC kutija
- vrsta ugradnje: ugradna/unutrašnja
- lamela: Al lamela 39mm - ispunjenost poliuretan
- boja lamele: bela, siva, srebrna, braon 8014, tamno braon 8019, antracit, zlatni hrast, tamni hrast, orah i mahagoni
- boja kutije: bela, zlatni hrast, orah, mahagoni i antracit
- vrsta kutije: PVC kutije 90°
- dimenzija kutije (cm): 160/200Roletne za spoljnu montažu (spoljne roletne)

Ukoliko već imate ugrađen prozor jedini izbor je roletna sa spoljnom kutijom. Ukoliko se odlučite za ovu vrstu roletne, posebnu pažnju treba obratiti na to da li prozori imaju proširenje kroz koje se može ubaciti gurtna za podizanje i spuštanje roletne. Ukoliko ne postoji, neophodno je bušenje dela između stokla i zida kako bi se provukla gurtna.


Karakteristike:
- aluminijumska roletna - komplet lemele + kutija
- vrsta ugradnje: spolja
- lamele: Al lamela 39mm - ispunjenost poliuretan
- boja lamele: bela, siva, srebrna, braon 8014, tamno braon 8019, antracit, bordo, zelena, zlatni hrast, tamni hrast
- boja kutije: bela, braon 8014, zlatni hrast, orah, mahagonii po RAL katalogu
- vrsta kutije: Al kutija 45 °
- vodilice: Al vodilice
- dodaci: ugradni komarnik  


Roletne cena

Kontaktirajte nas za cene i dobićete sve potrebne informacije. Cene roletni su veoma povoljne i prate sam  kvalitet koji nudimo.

Aluminijumske roletne

Alu roletne u poslednje vreme doživljavaju veliku ekspanziju na samom tržištu.Ono što karakteriše ovu vrstu roletni jeste trajnost, čvrstoća ivisok kvalitet. Kvalitetna svojsta proizlaze od materijala koji se koristi prilikom izrade-aluminijum, što daje dodatnu otpornost i nemenjanje roletni tokom vremena. Aluminijumske roletne predstavljaju odlično rešenje kako za domove, tako i za poslovne i druge objekte. Roletne su savršen vid zaštite od sunca i dodatne privatnosti, bez obzira na vrstu daju mnogo funkcija onom koji seodluči da ih ugradi u svoj dom ili poslovni objekat.

PVC roletne

U našem salonu Beopvc možete da pronađete kvalitetne PVC roletne za unutrašnju ili spoljnu montažu. Ugradnjom pvc roletni dobićete odličnu zaštitu od različitih vremenskih nepogoda a i produžiti vek trajanja vašoj stolariji.