063/7794 130

(broj je dostupan putem Vibera i WhatsAppa)

Insekti u stanu ili kući mogu biti veoma naporni - dosadno zujanje, bolni ubodi, sklanjanje hrane… Posebno može biti stresno onima koji se boje insekata ili su alergični na njihov ubod.

Komarnici su pravo rešenje koje vas može osloboditi ovih nevolja. Ugradnjom komarnika za prozore i komarnika za balkonska vrata sprečićete da insekti ulaze u stan ili kuću.

Prednost komarnika je i u tome što oni omogućavaju normalno cirkulisanje vazduha, pa više neće biti problema sa provetravanjem prostorija u periodu kada ima najviše insekata. Takođe, mreža komarnika je takva da ne zatvara pogled i ne sprečava da svetlost ulazi u prostoriju.

Montaža komarnika, kao i njihovo kasnije održavanje i eventualna demontaža su vrlo laki i o tome ne morate da brinete.

Komarnici će vam, takođe, omogućiti da izbegnete suvišno korišćenje raznih hemijskih preparata protiv insekata. Ukoliko ste prinuđeni da ove preparate koristite kada ste van kuće, to nećete više morati da radite u kući.

Dakle, prednosti komarnika su:

  • nema komaraca i drugih insekata
  • nema hemije
  • ima uvek svežeg vazduha

Beocentar PVC komarnici

Beocentar PVC u svojoj ponudi ima komarnike za prozore i komarnike za vrata. Kvalitetnom i profesionalnom montažom možemo vrlo brzo omogućiti da insekti ostanu van vašeg doma.

Ram komarnika radimo od PVC-a i aluminijuma. Zaštitna mreža je napravljena od fiberglasa. Ovi materijali su otporni na spoljašnje uticaje, sunčevu svetlost i vremenske nemogodne što čini komarnike vrlo dugotrajnim.

Osnovna boja komarnika je bela, ali se oni mogu uraditi i u drugoj boji, tako da odgovaraju boji vaših prozora i/ili vrata.


Cene komarnika

Cena komarnika zavisi od vrste komarnika koju izaberete (fiksni, plise, rolo…). Detaljne informacije o cenama za svaki tip možete videti klikom na željenu vrstu komarnika ispod, a možete nas i kontaktirati.

Beocentar PVC ponuda

U našoj ponudi su fiksni, rolo, plise komarnici i vrata komarnici. Više o svakoj kategoriji i o cenama pogledajte na sledećim stranicama: