063/7794 130

(broj je dostupan i putem Vibera)

Ukoliko želite da zamenite staru stolariju ili treba da odebere novu stolariju za tek izgrađen prostor, izbor odgovarajućih prozora je za vaš dom najvažniji. 

Aluminijumska stolarija je bez premca kada je reč o estetici. Za razliku od PVC stolarije može se odabrati u širem spektru boja i samim tim je lakše uklopiti u svaki prostor. 

Alu stolarija je, za razliku od drvene stolarije, bolji toplotni izolator. Nije podložna promenama tokom vremena - ukoliko je plastificirana uopšte ne treba razmišljati o veku trajanja.

Karakteristike aluminijumske stolarije

Ukoliko se odlučite za aluminijumsku stolariju sigurno nećete pogrešiti. Neke od osnovnih karakteristika Alu stolarije su:
- mehanička otpornost i stabilnost,
- sigurnost u slučaju požara,
- zaštita od buke,
- toplotna izolacija,
- propustljivost vazduha i vode,
- laka je i samim tim je pogodna za velike staklene površine.

Aluminijumski okviri su stabilni, robusni, vrlo lako se čiste i ne zahtevaju posebne mere ili održavanje i traju više vremena.
Aluminijum se moze reciklirati, ekološki je prihvatljiv i u slučaju požara ne ispušta štetne materije. Aluminijumska stolarija štedi energiju i garantuje dobru izolaciju.

BeoPVC ponuda ALU stolarije

U našoj ponudi su ETEM profili:
- E45 sa toplotnom izolacijom
- E1000 hladni

E45 profil 


E45 profil je profil sa termoizolacionim svojstvima i najčešće se koristi za mesta gde želite dobru toplotnu izolaciju.


E1000 profil


E1000 je hladni profil koji je najčešće korišćen za pregradne prostorije, terase, unutrašnja vrata, ostave i ulazna vrata u zgrade.